Valikko Sulje

Teollisuuden toimijat luottavat Terästyö JK & JK:n kunnossapidon palvelukokonaisuuteen

Terästyö JK & JK on monen teollisuusyrityksen luotettu kumppani kunnossapidon töissä. Me tarjoamme monipuolisia huollon ja kunnossapidon palveluja valmistavaan teollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja raskaan teollisuuden tarpeisiin.

Pätevät hitsarit, hitsaustöiden laadunvalvonta ja CE-merkityt terästyöt ovat Terästyö JK & JK:n täsmäaseet kaikkiin teollisuuden kunnossapidon töihin. Laatuseikat ja pätevyys ovat monen asiakkaamme syy valita meidät vuosi toisensa jälkeen hoitamaan heidän tuotantolaitostensa kunnossapidon.

Hitsausten ehdoton tarkkuus on tärkeää kaikissa kunnossapitokohteissa – ja laadukkaasta hitsaamisesta meidät hyvin tunnetaankin. Esimerkiksi erään tehtaan automaattinosturin radan muutosprojektissa pätevyys ja tarkkuus olivat ehdottomia edellytyksiä työn onnistumiselle.

Lue lisää nosturiradan korjauksesta »

Nopea reagointi takaa tuotannon jatkumisen

Merkittävän suomalaisen teollisuusyhtiön tehtaalla on luotettu Terästyö JK & JK:n ammattitaitoon terästöissä, ja kunnossapitoasiakkuus on jatkunut useita vuosia. Erityisesti yrityksemme kyky nopeaan reagointiin on ollut tärkeää pitkän yhteistyön kannalta.

”Terästyö JK & JK on tehnyt meille vuosien varrella monenlaisia teräsrakenne-, putkisto- ja kunnossapitotöitä. Meillä on töissä lähes läpi vuoden vähintään kaksi miestä. Reagoimisnopeus on ollut erityisen hyvä; jopa ilta- ja yöaikaankin reagoidaan todella nopeasti. Aina kun työvoima-apua on tarvittu, sitä on saatu riittävän nopeasti”, yhtiön edustaja sanoo.

Tutustu palveluihimme teollisuuden asennus- ja kunnossapitopuolelle »

 

Ennakoivaa teräsosien valmistusta

On tyypillistä, että kunnossapitoseisokkien aikaisiin töihin sisältyy myös putkistoasennuksia, laiteasennuksia ja teollisuuden CE-merkittyjen teräsrakenteiden valmistusta. Usein valmistamme teräsosat pajallamme valmiiksi seisokkeja ennakoivina töinä ja kuljetamme valmiit terästuotteet kohteeseen asennettavaksi. Pajatyö on aina tehokkaampaa ja kustannuksiltaan edullisempaa asiakkaalle.

Monesti tehtaille tarvitaan teräsosia ja terärakenteita pikatoimituksina. Esimerkiksi biotuotetehtaalle toimitettu sellukeittimen yläruuvin huoltopukki valmistettiin kolmessa työpäivässä.

”Aikataulu oli kriittinen – huoltopukki oli saatava paikalle alle viikossa. Kaiken piti olla valmiina ennen kuin tehtaalle tuli työntekijät paikalle. Kysyimme huoltopukin valmistusta muutamasta paikasta, mutta Terästyö JK & JK oli ainut, joka sen pystyi toimittamaan alle viikon pikatoimituksena”, tehtaan edustaja kertoo.

Työnjohtopalvelut osana kunnossapitoa

Terästyö JK & JK:n asiantuntevat työnjohtopalvelut tarjoavat kokonaisvaltaista teräsalan osaamista yrityksien käyttöön. Työnjohtopalvelut voidaan sisällyttää myös kunnossapidon palvelukokonaisuuteen, jolloin tilaaja voi keskittyä täysin omaan työhönsä ja me teemme kunnossapitourakan kokonaisuudessaan johtamisesta toteutukseen.

Tutustu työnjohtopalveluihimme »

Merkittävä valmistavan teollisuuden yritys hyödynsi kunnossapitoseisokkinsa aikana Terästyö JK & JK:n työnjohtopalveluita tehtaallaan.

”Työnjohdon toimenkuvaan kuuluu kaikenlaista ongelmien ratkaisemisesta, varaosien etsimiseen. Terästyö JK & JK:n työnjohtopalvelu toimi hyvin. Kun meillä on itsellä muutenkin rajalliset resurssit käytettävissä, niin ulkoistetun työnjohdon avulla pystyimme keskittymään omiin töihimme”, yrityksen kunnossapidosta vastaava henkilö kertoo.

Lue koko artikkeli tästä »

Vuosien yhteistyö auttaa ennakoimaan huollossa ja terästöissä

Terästyö JK & JK on toiminut Suomen suurimpiin rakennusalan konserneihin kuuluvan betonitehtaan kumppanina kunnossapidossa jo usean vuoden ajan.

”Terästyö JK & JK on hyvä, luotettava yhteistyökumppani. He tekevät betonitehtaallamme säännöllisesti monenlaista huoltoa ja remonttia: laitehuoltoja, kuljettimen hihnanvaihtoja, rasvauksia ja erilaisia terästöitä”, yrityksen tehdaspäällikkö kertoo.

Parasta pitkässä yhteistyössä on se, että säännöllisenä kumppanina Terästyö JK & JK on hyvin perillä tehtaan kunnossapidon tarpeista.

”Miehet tuntevat tehtaan eikä heitä tarvitse erikseen opastaa. He käyvät paikan päällä lähes viikoittain. He tuntevat paikat yksityiskohtaisesti, ja osaavat siksi hyvin ennakoida huoltokohteita ja suunnitella tulevia remontteja. Työnjälki on ollut hyvää ja kaikki on mennyt niin kuin on sovittu”, yrityksen edustaja sanoo.

Pyydä tarjous teollisuuden kunnossapidon palvelukokonaisuudesta »