Valikko Sulje

Pikatoimitus kolmessa päivässä Finhaka Oy:lle

Finhaka Oy Ltd tekee teollisuuteen alihankintatöitä ja tällä hetkellä Keski-Suomen alueen työt koostuvat paljolti paperi- ja biotuotetehtaiden huolloista ja laiteasennuksista. Finhaka tilasi Terästyö JK & JK:lta sellukeittimen yläruuvin huoltopukin valmistuksen ja toimituksen Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalle. Pukille tarvittiin pikatoimitus.

”Aikataulu oli kriittinen – huoltopukki oli saatava paikalle alle viikossa. Kaiken piti olla valmiina ennen kuin tehtaalle tuli työntekijät paikalle. Kysyimme huoltopukin valmistusta muutamasta paikasta, mutta Terästyö JK & JK oli ainut, joka sen pystyi toimittamaan alle viikon pikatoimituksena”, Finhaka Oy Ltd:n projektipäällikkö Tuomo Voutilainen kertoo.

Sellukeittimen yläruuvin huoltopukille oli tarkat vaatimukset, koska sen pitää kestää 5 metrisen ruuvin 25 tonnin paino.

”Huoltopukki valmistettiin teräksisestä RHS-palkista Metsä Fibren tekemien lujuuslaskelmien ja piirustusten pohjalta”, Tuomo Voutilainen sanoo.

Huoltopukki valmistettiin Terästyö JK & JK:n pajalla ja kuljetettiin Äänekosken biotuotetehtaalle. Toimitus luvattiin alle viikossa, mutta se saatiinkin toteutettua huomattavasti nopeammin – 3 päivässä.

”Työn laatu oli hyvä ja toimitus täysin onnistunut. Annan aikataulun suhteen kiitosta Terästyö JK & JK:lle. Vaativa homma saatiin ripeästi maaliin!”, Voutilainen kiittelee ja jatkaa:

”Suosittelen Terästyö JK & JK:ta muillekin, jotka tarvitsevat tekijää teräsrakennetöihin.  Aion itsekin jatkossa kysäistä Terästyö JK & JK:lta tekijöitä hommiin biotuotetehtaan puitteissa”, Tuomo Voutilainen sanoo.

Onko teillä tarvetta tekijöille teollisuuden terästöihin? Tarvitsetko pikatoimitusta teräsrakenteille, hitsaustöille tai vakiomuotoisille teräsosille? Kysäise vapaita terästyön osaajia minulta numerosta 040 73 77 128!

Lue tarjonnastamme teollisuuden tuotantotilojen tarpeisiin »