Valikko Sulje

Terästyöt julkisiin kohteisiin ja kiinteistöihin

Terästyö JK & JK on pitkän linjan teräsrakennetoimittaja, jolta löytyy kattavat ratkaisut kiinteistöjen sekä kaupunkien ja julkisten toimijoiden tarpeisiin. Toimitamme julkisivut, kaiteet, huoltotasot, kulkuluiskat kaikkiin tilaajan tarpeen mukaan. Kaikki puiston penkeistä törmäyssuojiin voidaan valmistaa mittojen mukaan pajallamme. Tarvittaessa myös asennamme metallirakenteet sopimuksen mukaan.

Paikoitusalueet

Paikoitusalueille kriittisiin paikkoihin sijoitetut törmäyssuojat lisäävät turvallisuutta ja vähentävät ajovirheistä johtuvia korjauskustannuksia. Mittojen mukaan valmistetut törmäyssuojat parkkihalleissa ja pysäköintialueilla ovat edullinen ratkaisu riskien hallintaan.

Julkisilla paikoilla on nykypäivänä huolehdittava turvallisuuden lisäksi myös ilkivallan ehkäisystä. Terästyö JK & JK on toimittanut mm. Jyväs-Parkki Oy pysäköintiyritykselle pysäköintimaksuautomaatteihin murtosuojat, joiden avulla järjestäytyneet murrot saatiin loppumaan.

Lue lisää parkkimittareiden murtosuojista »

Liikuntapaikkojen teräsrakenteet ja korjaustyöt

Ulkoliikuntapaikat ovat alttiita säiden ja mekaanisen rasituksen aiheuttamille vaurioille. Liikuntapaikkojen käyttäjien turvallisuuden ja viihtyvyyden vuoksi teräsrakenteet tulisi tarkistaa ja huoltaa säännöllisesti.

Jalkapallomaalit ja jääkiekkokaukalot on huollettava vähintään kauden vaihtuessa. Meiltä löytyy kokemusta uusien teräsrakenteiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä erilaisista korjaus- ja huoltotöistä. Olemme korjanneet kaukaloiden laitoja ja korjaushitsanneet monia liikuntapaikkojen rakenteita.

Koulut ja muut julkiset kohteet

Julkinen kaupunkitila on kaikille yhteistä aluetta, josta on syytä pitää huolta. Kaupunkikuvaa rumentavien graffitien vähentämiseksi olemme asentaneet useisiin kohteisiin kehittämiämme graffitisuojia. Spraymaalitöhryjen puhdistaminen maksaa kiinteistöjen omistajille vuosittain yllättävän paljon, joten julkisivuja suojaava ja ulkonäöltään huoliteltu graffitisuojaus tuo kiinteistöille tuntuvat säästöt pitkällä tähtäimellä.

Koulujen, päiväkotien, virastojen ja muiden julkisten kiinteistökohteiden huollot ja korjaukset on syytä hoitaa ripeästi kuntoon normaalia toimintaa vähiten haittaavana ajankohtana. Teemme huolto- ja korjaustyöt saranoiden vaihdosta suuriin rakenteellisiin muokkauksiin myös pikatöinä tai virka-ajan ulkopuolella. Soita, niin käydään läpi tarpeenne huolto- ja korjaustöille.

”Työn laatu ja toteutus on hyvää tasoa ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivottiin. Saimme kirjallisen tarjouksen mukaisen valmiin ratkaisun paikalleen asennettuna. Olen tyytyväinen kokonaistoimitukseen ja voin suositella Terästyö JK & JK:ta muillekin.”

THR Palvelut Oy, toimitusjohtaja Raija Aurakallio

Ota yhteyttä

Oli tarpeenasi millainen tahansa urakka tai yksittäinen terästyö, soita minulle numeroon 040 737 7128! Mietitään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

-Timo

Portaat, ovet ja tuulikaapit

Sisäänkäynti on aina ensimmäinen asia mikä liikekiinteistöön tai asuinrakennukseen saapuessa huomataan. Saranoiltaan repsottava ovi, kaiteettomat portaat ja aikansa elänyt tuulikaappi ovat monesti kohteita, joiden korjaamisella voidaan parantaa ulkonäön lisäksi myös turvallisuutta ja kiinteistön energiatehokkuutta.

Terästyö JK & JK on korjannut vuosien varrella lukuisia ovia ja muita kiinteistön sisäänkäyntien rakenteita. Monesti liikekiinteistöjen muutostöiden yhteydessä uusitaan tuulikaapit tai rakennetaan sisäänkäynteihin portaikkoja kaiteineen ja rappuralleineen. Juuri tämän kaltaisissa terästöissä me voimme auttaa teitä alkusuunnittelusta aina asennukseen saakka – soita, niin laitetaan paikat kuntoon!

Jätekatokset

Jätekatos tehdään aina mittojen mukaan. Kiinteistön jätekeräyspisteen tulee kestää jäteastioiden tyhjennyksestä aiheutuvat rasitukset, sääolot sekä puhdistustoimenpiteet, kuten painepesu. Monesti jätteiden keräyspisteiden rakenteessa tulee huomioida, ettei jäteastioille pääse eläimiä, kuten rottia tai harakoita.

Jätekatoksien suunnittelussa ei pidä unohtaa ulkonäköseikkoja. Roskakatoksen tulee istua miljööseen tyylikkäänä osana rakennettua ympäristöä. Materiaalivalinnoissa voidaan huomioida ympäröivät rakennukset ja niissä toistuvat yksityiskohdat.

Törmäyssuojat ja muut turvallisuutta lisäävät teräsrakenteet

Törmäyssuoja on kiinteistöjen kustannustehokas teräsrakenne lisätä turvallisuutta ja vähentää ajovirheistä johtuvia korjauskustannuksia. Mittojen mukaan valmistetut törmäyssuojat parkkihalleissa, pysäköintialueilla ja kulkuväylillä ovat edullinen ratkaisu riskien hallintaan. Teräksisillä ajoestosuojilla turvataan ihmisten lisäksi kiinteistön rakenteet ajoneuvojen ja lumiaurojen vahingoilta.

Monesti mm. liiketilojen palotarkastuksen yhteydessä tulee ilmi, että sisäänkäynnin yhteyteen tarvitaan kaide sekä portaat, joilla varmistetaan asiakkaiden turvallisuus. Myös invaluiska on monissa kohteissa lakisääteinen teräsrakenne. Soita meille, kun tarvitset turvallisuutta lisääviä rakenteita kiinteistöösi – suunnitellaan paras ratkaisu yhdessä.

Liikekiinteistöjen lastauslaiturit ja kärrykatokset

Kuormausalueiden teräsrakenteilta vaaditaan kestävyyttä ja toiminnallisuutta. Kuormausalueiden suunnittelussa on otettava huomioon 100 % yhteensopivuus kuljetuskaluston kanssa. Kuormaussilloilla ja nostimilla tasataan korkeuseroja ja niiden kautta siirretään erittäin painavia taakkoja. Terästyö JK & JK:n valmistamissa kuormausalueiden rakenteissa huomioidaan aina kestävyys- sekä turvaominaisuudet.

Markettien ostoskärrykatokset ovat säiden armoilla ympäri vuoden. Katokset joutuvat myös mekaanisen rasituksen kohteeksi, joten rakenteiden on oltava kestäviä ja helposti huollettavia. Toteutamme kärryjen ohjainkaiteet ja katoksen tukirakenteet ruostumattomasta teräksestä parhaan kestävyyden saavuttamiseksi.

 

”Terästyö JK & JK:n miehet tulivat paikan päälle kartoittamaan tilanteen. Tämän jälkeen he hoitivat suunnittelupuolen ja käytännön toteutuksen. Kaikki meni sovitun mukaan ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen.”

Isännöitsijä Jyrki Tahvanainen, Realia Isännöinti Oy

Kysy kilpailukykyinen tarjous kiinteistön teräsrakenteiden korjauksesta

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 0207 280 330