Valikko Sulje

Terästyöt julkisiin kohteisiin

Terästyö JK & JK on pitkän linjan teräsrakennetoimittaja, jolta löytyy kattavat ratkaisut kaupunkien ja julkisten toimijoiden tarpeisiin. Toimitamme julkisivut, kaiteet, huoltotasot, kulkuluiskat kaikkiin tilaajan tarpeen mukaan. Kaikki puiston penkeistä törmäyssuojiin voidaan valmistaa mittojen mukaan pajallamme. Tarvittaessa myös asennamme metallirakenteet sopimuksen mukaan.

Paikoitusalueet

Paikoitusalueille kriittisiin paikkoihin sijoitetut törmäyssuojat lisäävät turvallisuutta ja vähentävät ajovirheistä johtuvia korjauskustannuksia. Mittojen mukaan valmistetut törmäyssuojat parkkihalleissa ja pysäköintialueilla ovat edullinen ratkaisu riskien hallintaan.

Julkisilla paikoilla on nykypäivänä huolehdittava turvallisuuden lisäksi myös ilkivallan ehkäisystä. Terästyö JK & JK on toimittanut mm. Jyväs-Parkki Oy pysäköintiyritykselle pysäköintimaksuautomaatteihin murtosuojat, joiden avulla järjestäytyneet murrot saatiin loppumaan.

Lue lisää parkkimittareiden murtosuojista »

Ota yhteyttä

Oli tarpeenasi millainen tahansa urakka tai yksittäinen terästyö, soita minulle numeroon 040 737 7128! Mietitään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

-Timo

Liikuntapaikkojen teräsrakenteet ja korjaustyöt

Ulkoliikuntapaikat ovat alttiita säiden ja mekaanisen rasituksen aiheuttamille vaurioille. Liikuntapaikkojen käyttäjien turvallisuuden ja viihtyvyyden vuoksi teräsrakenteet tulisi tarkistaa ja huoltaa säännöllisesti.

Jalkapallomaalit ja jääkiekkokaukalot on huollettava vähintään kauden vaihtuessa. Meiltä löytyy kokemusta uusien teräsrakenteiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä erilaisista korjaus- ja huoltotöistä. Olemme korjanneet kaukaloiden laitoja ja korjaushitsanneet monia liikuntapaikkojen rakenteita.

Koulut ja muut julkiset kohteet

Julkinen kaupunkitila on kaikille yhteistä aluetta, josta on syytä pitää huolta. Kaupunkikuvaa rumentavien graffitien vähentämiseksi olemme asentaneet useisiin kohteisiin kehittämiämme graffitisuojia. Spraymaalitöhryjen puhdistaminen maksaa kiinteistöjen omistajille vuosittain yllättävän paljon, joten julkisivuja suojaava ja ulkonäöltään huoliteltu graffitisuojaus tuo kiinteistöille tuntuvat säästöt pitkällä tähtäimellä.

Koulujen, päiväkotien, virastojen ja muiden julkisten kiinteistökohteiden huollot ja korjaukset on syytä hoitaa ripeästi kuntoon normaalia toimintaa vähiten haittaavana ajankohtana. Teemme huolto- ja korjaustyöt saranoiden vaihdosta suuriin rakenteellisiin muokkauksiin myös pikatöinä tai virka-ajan ulkopuolella. Soita, niin käydään läpi tarpeenne huolto- ja korjaustöille.

”Työn laatu ja toteutus on hyvää tasoa ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivottiin. Saimme kirjallisen tarjouksen mukaisen valmiin ratkaisun paikalleen asennettuna. Olen tyytyväinen kokonaistoimitukseen ja voin suositella Terästyö JK & JK:ta muillekin.”

THR Palvelut Oy, toimitusjohtaja Raija Aurakallio

Kysy kilpailukykyinen tarjous kiinteistön teräsrakenteiden korjauksesta

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 0207 280 330