Valikko Sulje

Hitsaus ja korjaushitsaus

Korkealaatuinen ja ripeä hitsaustyö on Terästyö JK & JK:n osaamisen ydintä. Kokeneet ammattilaisemme tekevät erilaisia luokkahitsauksia ja korjaushitsauksia päivittäin. Hitsaustöiden laadun varmistuksella takaamme, että asiakkaamme saa aina priimaa – kerralla virheettömästi hitsattua tavaraa.

Korjaushitsaus

Kun laitteet hajoavat tai saumat murtuvat, korjausta ei ole varaa jäädä odottelemaan päiväkausiksi. Hitsaamalla niin pienet kuin suuretkin metallirakenteiset kappaleet voidaan korjata luotettavasti ja kestävästi. Ammattitaitoiset hitsarimme tekevät teollisuuden ja kiinteistöjen korjaushitsaukset nopeasti ja huolella.

Esimerkkejä tekemistämme korjaushitsaustöistä

  • teollisuuskohteiden kunnossapitoon liittyvät korjaushitsaukset
  • siltarakenteiden ja muiden liikenneinfran kohteiden korjausurakat
  • nostolaitteiden ja kurottajien rakenteiden korjaukset
  • maansiirto- ja aurauskaluston kauhojen, auran siipien ja lanojen oikominen ja paikkaaminen hitsaamalla
  • alumiinirakenteiden korjaushitsaus.

Ota yhteyttä

Oli tarpeenasi millainen tahansa urakka tai yksittäinen terästyö, soita minulle numeroon 040 737 7128! Mietitään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

-Timo

Luokkahitsaus

Hitsarimme ovat päteviä tekemään erilaisia luokkahitsauksia. Terästyö JK & JK:lla hitsareiden laatukoulutuksella varmistetaan virheetön laatu asiakastöissä. Näitä koulutuksia järjestetään puolivuosittain ja niiden käytännön järjestelyistä vastaa valtuutettu hitsauskoordinaattori. Koulutuksen saaneet hitsarimme hallitsevat laadukkaat, turvalliset ja viimeisimpien vaatimusten mukaiset luokkahitsaustyöt.

Hitsaajan pätevyystodistus on voimassa 3 vuotta. Kirjaamme hitsaustyön suorittamisen pätevyystodistukseen puolen vuoden välein, millä todennamme, että hitsaajamme on tehnyt jatkuvasti luokkahitsaustöitä ja näin ollen ylläpitänyt aktiivisesti osaamistaan. Haluamme taata, että pystymme tarjoamaan jatkuvasti työsuoritteita tarvittavissa hitsausluokissa.

Vaativat hitsaustyöt

Meiltä saat ammattitaitoista luokkahitsausta perinteiseen puikkohitsauseen, tig-, mig- ja kaasuhitsaukseen. Hitsaamme raudan, ruostumattoman teräksen, haponkestävän teräksen ja alumiinin, mutta myös haastavammatkin materiaalit.

Terästyö JK & JK:n ammattihitsareilta luonnistuu ominaisuuksiltaan vaativien materiaalien ja muodoltaan haasteellisten kappaleiden hitsaustyöt. Kokeneet luokkahitsaajamme tekevät tarvittaessa hitsaustyöt myös vaativissa olosuhteissa – siltatyömaat, säiliöt ja paloherkät ympäristöt ovat kohteita, joissa olemme tehneet laadukasta hitsaustyötä.

Hitsauskoordinaattori

Terästyö JK & JK:lla on rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Sertifikaatti kantavien teräsrakenteiden CE-merkintään edellyttää yritykseltä hitsaustoimintojen koordinointia, josta on vastuu tehtävään nimetyllä hitsauskoordinaattorilla.

Hitsauskoordinaattorin vastuut liittyvät pääasiassa pätevyyksien hallintaan ja pätevyyskokeiden järjestämiseen. Terästyö JK & JK:lla hitsareille järjestetään pätevyyskokeita 3-4 kertaa vuodessa.

Hitsaussaumojen tarkistus

Vaativissa hitsaustöissä pajalla tehtävien esivalmistelujen jälkeen kappaleet lähetetään Inspectalle kuvattavaksi. Hitsaussauma tarkistetaan kuvaamalla ja tarkistusdokumentit lähetetään asiakkaalle. Tarkistusdokumentilla osoitamme, että työ on varmasti viimeisen päälle tehty ja että siihen voi luottaa.

CE-merkintä

Terästyö JK & JK:n hitsaustyöt rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien osalta ovat EU-direktiivien mukaista hitsaustyötä. Meillä on kantavien teräsrakenteiden laadunvarmistamisesta osoituksena CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Terästyö JK & JK hankki korjaamiseen tarvittavat erikoisteräkset ja kiskot omalta tavarantoimittajaltaan ennakkoon, joten korjaus oli helppo teettää kokonaispalveluna. Olen erittäin tyytyväinen. Erinomainen lopputulos ja todella laadukkaasti toteutettu huolto. Huomasi, että nyt on ammattimiehet asialla.

Sora-Manninen Oy, toimitusjohtaja Pekka Manninen

Kysy kilpailukykyinen tarjous kiinteistön teräsrakenteiden korjauksesta

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 0207 280 330