Valikko Sulje

Terästyöt liikenneverkon infrastruktuuriin

Liikenneverkostoon tehtävät metallityöt edellyttävät poikkeuksetta terästöiden ja teräsrakenteiden erikoisosaamista.

Terästyö JK & JK:lla on pitkä kokemus liikenneinfrastruktuurin terästöistä sekä useita tieturvakoulutettuja työntekijöitä, joilla on lupa työskennellä liikenneinfran parissa teillä, silloilla ja tunneleissa.

Eritasoliittymien ja siltojen teräsrakenteet

Erilaisista silloista löytyy runsaasti erikoisosaamista vaativia terästöiden kohteita. Olemme tehneet siltojen ja tunnelien tukiteräksien korjausurakoita, joihin sisältyy puhdistus, uusien osien valmistus, hitsaus sekä maalaus.

Siltojen alusrakenteet, siltojen raudoitustyöt, elementtirakenteiden hitsaus ja mm. elementtien nostokiinnikkeiden valmistus ovat siltojen rakentamisen perustöitä.

Erilaisten putkien ja kiinnikkeiden valmistus, kuten betoniin valettavat pintavesiputket, tippuputket, paineentasausputket ja kiinnikkeet pystytään tekemään ennakkoon pajallamme ja valmiit tuotteet kuljetetaan ja asennetaan kohteessa. Samaan tapaan hoidamme myös kaiteiden, johto- ja putkikiinnikkeiden, valaisimien kiinnikkeiden valmistuksen ja asennuksen. Turvalaitteet, kuten hoitosillakkeet, nousuesteet ja sähkölaitteiden kosketussuojat valmistamme mittojen mukaan.

Jyväskylän rantaväylällä olemme korjanneet siltojen ja eritasoliittymien liikuntasaumoja. Teemme kokemuksella monenlaisten liikuntasaumalaitteiden asennukset ja korjaukset, kuten turkkilevyn peitelevyjen korjauskiinnitykset ja pintakäsittelyt.

Tutustu Destialle tekemiimme siltojen ja liikenneramppien korjaustöihin.

Vie osoitin kuvan päälle nähdäksesi lopputulos

Ota yhteyttä

Oli tarpeenasi millainen tahansa urakka tai yksittäinen terästyö, soita minulle numeroon 040 737 7128! Mietitään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

-Timo

Katukalusteet, kaiteet ja tierummut

Katukalusteita valmistetaan ja huolletaan paljon, koska ne ovat alttiita niin mekaaniselle kuin sääolosuhteiden aiheuttamalle kulutukselle. Tällaisia katukalusteita ovat mm. aidat, kyltit, katuvalopylväät, linja-autopysäkit, roska-astiat, penkit, pyörätelineet ja erilaiset opasteet.

Maantieverkostoon valmistetaan paljon erikoisteräksisiä maantiekaiteita sekä tarvittaessa myös hitsaamme teräksisiä tierumpuja.

”Työ sujui hyvin kaiken kaikkiaan. Terästyö JK & JK teki osuutensa ilman viivästyksiä ja laadukkaasti. Hitsauslaatu oli priimaa – täysin vaatimusten mukaista ja lujaa, kuten siltatöissä pitääkin olla. Meille on tärkeää, että sovitut terästyöt tehdään laadukkaasti sovitun mukaan ja tarvittaessa pystytään vastaamaan myös muutostarpeisiimme joustavasti.”

Destia Oy, työmaapäällikkö Ville Siuruainen

Kysy kilpailukykyinen tarjous liikenneverkkojen terästöistä

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 0207 280 330