Valikko Sulje

Terästyö JK & JK Oy

Terästyö JK & JK on moderni metalliteollisuuden moniosaaja, joka on kulkenut vuosikymmenien aikana tien pienestä pajasta luotettavaksi teräsrakenteiden asiantuntijaksi. Meihin luotetaan suurissa terästöiden erikoisosaamista vaativissa projekteissa, mutta olemme pystyneet säilyttämään pienen pajan palveluhengen ja edelleen ottamaan asiakkaan toiveet joustavasti huomioon.

Yli 30 vuotta kokemusta terästöistä

Terästyö JK & JK Oy on palvellut asiakkaitaan teräsrakenteiden valmistuksen ja teollisuuden kunnossapidon töissä jo vuodesta 1991. Pitkä kokemus yhdistettynä monipuoliseen osaamiseen terästöistä sekä monipuolinen konekantamme tekevät meistä kilpailukykyisen toteuttajan monenlaisiin kohteisiin.

Yrityksen nimi juontaa juurensa perustajiinsa Jouko Kangasojaan ja Jorma Kiukkoseen.

Alkuaikojen pienestä pajasta on kasvanut moderni metalliteollisuuden moniosaaja. Nykyään työllistämme noin 15 henkeä. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme toteuttaa myös laajempia kokonaisuuksia, jotka vaativat muiden alojen erityisosaamista.

Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Jyväskylässä Myllyjärven teollisuusalueella.

Työllistämme

0
Henkilöä
0
Hitsaria
0
Kunnossapidon
asentajaa

Terästyö JK & JK on asiakkaidemme mukaan luotettava ja ammattitaitoinen. Asiakkaidemme tärkeimmät syyt tilata terästöitä meiltä ovat toimitusvarmuus ja korkea työn laatu.

Luotettavaa ja laadukasta palvelua

Olemme luotettava kumppani palveluiden tarjoajana ja meillä on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Löydät meidät myös vastuugroup.fi-palvelusta, josta voit varmistaa luotettavuutemme niin pieniin kuin suuriinkin töihin.

Päivitämme säännöllisesti osaamistamme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Teemme myös yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa, sillä haluamme kehittää alaa eteenpäin.

Kun tarvitsette laadukasta toteuttajaa nopealla aikataululla, olemme oikea valinta. Kevyt organisaatiomme mahdollistaa kustannustehokkaan ja nopean palvelun. Niin suunnittelu, toteutus ja asennus kuin huolto ja kunnossapitokin hoituvat helposti kauttamme.

Meihin on luottaneet mm. seuraavat yritykset

Kysy kilpailukykyinen tarjous kiinteistön teräsrakenteiden korjauksesta

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 020 728 0330