Valikko Sulje

Monipuoliset palvelut asiakkaillemme

Palvelemme teollisuusyrityksiä, kiinteistöasiakkaita ja julkisia toimijoita erilaisissa terästöissä luotettavasti usean vuosikymmenen kokemuksella. Toteutamme vaativatkin työt asiakkaan edun mukaisesti, kustannustehokkaasti ja nopeasti. Kysy lisää, me kyllä hoidamme homman!

Teollisuuden asennukset ja kunnossapito

Pienikin katkos tuotannossa on kallista. Hoidamme teollisuuden putkisto- ja laiteasennukset, teräsrakenteiden valmistuksen sekä kunnossapitotyöt ripeästi, jotta tuotantosi voi jatkua tehokkaana. Terästyöt teollisuudelle – nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla.

Vuosien aikana olemme toteuttaneet monenlaisia terästöitä räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin: mm. terästasoja elintarviketeollisuuteen, kaiteita sekä katoksia tuotantotiloihin ja teräsrakennetöitä metsä- ja rakennusteollisuuteen sekä monille muille teollisuudenaloille. Kunnossapito- ja vuosihuoltotyömme takaavat tuotantotilojen tehokkuuden ja työturvallisuuden.

Terästyöt kiinteistöihin

Tarvitsetko liiketilasi tai kiinteistösi teräsrakenteiden suunnittelua ja valmistusta. Teemme sujuvasti niin pienet kuin suuremmatkin kiinteistöjen teräsrakenteiden toteutukset ja korjaukset.

Kiinteistöjen toiminnallisuutta voidaan parantaa monenlaisin teräsrakentein, kuten jätekatoksilla tai kylmillä varastotiloilla. Monet kulkuväylien rakenteet, kuten tuulikaapit, portaat, kaiteet ja törmäyssuojat lisäävät turvallisuutta niin kiinteistöjen ulko- kuin sisätiloissakin.

Terästyöt julkisiin kohteisiin

Teemme jatkuvasti erilaisia teräsrakenteita ja korjaustöitä kaupunkien ja julkisten toimijoiden tarpeisiin. Toimitamme julkisivut, kaiteet, kulkuluiskat ja erikoisemmatkin teräsrakenteet julkisiin tiloihin.

Tarvittavat teräsrakenteet puiston penkeistä törmäyssuojiin voidaan valmistaa mittojen mukaan pajallamme. Kuljetamme teräsrakenteet asiakkaalle ja tarvittaessa asennamme ne paikoilleen.

Korjaus- ja huoltotyöt ovat tärkeitä julkisten tilojen, kuten koulujen, paikoitusalueiden ja liikuntapaikkojen viihtyisyyden ja turvallisuuden kannalta. Korjaamme kaiken tuulikaapeista jääkiekkokaukaloihin – tarpeen mukaan.

Liikenneverkot

Tarjoamme erikoisosaamista liikenneinfrastruktuurin terästöihin. Pätevät ja tieturvakoulutetut ammattilaisemme toteuttavat terästöitä liikenneverkoston parissa teillä, silloilla ja tunneleissa.

Koville ammattilaisillemme mikään liikenneverkon työkohde ei ole liian vaativa. Olemme tehneet siltojen ja tunnelien tukiteräksien korjausurakoita, joihin sisältyy puhdistus, uusien osien valmistus, hitsaus sekä maalaus. Siltojen alusrakenteet, siltojen raudoitustyöt, elementtirakenteiden hitsaus ja mm. elementtien nostokiinnikkeiden valmistus ovat meille tuttuja siltojen rakentamisen perustöitä.

Hitsaus ja korjaushitsaus

Oli tarpeenasi luokkahitsaus, elementtihitsaus, korjaushitsaus tai putkihitsaus, luota Terästyö JK & JK:n hitsauksen moniottelijoihin. Meillä on kokemusta hitsaustyöstä mm. valmistavan teollisuuden ja rakentamisen kohteissa, liikenneverkoissa ja erilaisissa korjaushitsauskohteissa.

Terästyö JK & JK:n hitsaustyöt rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien osalta ovat CE-sertifioitua hitsaustyötä. Voit olla varma, että hitsaamme haastavatkin kohteet kerralla kuntoon laadukkaasti.

Teräsrakenteiden suunnittelu ja valmistus

Toimitamme teräsrakenteet mittatilauksena teollisuuden, rakentamisen ja julkisten toimijoiden tarpeisiin. Toteutamme teräsrakenteet alusta loppuun – suunnittelusta toteutukseen ja asennukseen.

Jätä teräsrakenteiden toteutus kokeneille ammattilaisillemme ja anna meidän auttaa sinua jo suunnitteluvaiheessa. Soita, niin laitetaan hommat heti tekoon! Meiltä onnistuu rakennusten teräsosien valmistus ja asennus jopa päivien toimitusajalla.

Työnjohtopalvelut

Tarjoamme rakentamisen, teollisuuden kunnossapidon ja liikenneinfran tarpeisiin työnjohtopalvelua osana teräs- ja hitsaustöiden kokonaispalvelupakettia. Työnjohtomme avulla saat suoraviivaiset, nopeat ja yksinkertaiset prosessit urakoihin.

Varmista projektisi tai urakkasi onnistuminen ja hyödynnä työnjohdon kokonaispalvelupaketti, joka sisältää mm. tarjousten vertailun, urakoitsijan valinnan, töiden suunnittelun ja aikataulutuksen, materiaalin kilpailutuksen ja hankinnan sekä tarvittavat valvonnan, tarkastuksen ja raportoinnin työt.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kysy kilpailukykyinen tarjous terästöistä

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 0207 280 330