Valikko Sulje

Terästyöt kiinteistöihin

Kaipaako liikekiinteistösi teräsrakenteiden suunnittelua ja valmistusta? Onko kiinteistösi oven saranoissa vikaa tai roskakatos muutostöiden tarpeessa? Teemme sujuvasti niin pienet kuin suuremmatkin kiinteistöjen teräsrakenteiden suunnittelu- ja valmistustyöt sekä korjaukset.

Portaat, ovet ja tuulikaapit

Sisäänkäynti on aina ensimmäinen asia mikä liikekiinteistöön tai asuinrakennukseen saapuessa huomataan. Saranoiltaan repsottava ovi, kaiteettomat portaat ja aikansa elänyt tuulikaappi ovat monesti kohteita, joiden korjaamisella voidaan parantaa ulkonäön lisäksi myös turvallisuutta ja kiinteistön energiatehokkuutta.

Terästyö JK & JK on korjannut vuosien varrella lukuisia ovia ja muita kiinteistön sisäänkäyntien rakenteita. Monesti liikekiinteistöjen muutostöiden yhteydessä uusitaan tuulikaapit tai rakennetaan sisäänkäynteihin portaikkoja kaiteineen ja rappuralleineen. Juuri tämän kaltaisissa terästöissä me voimme auttaa teitä alkusuunnittelusta aina asennukseen saakka – soita, niin laitetaan paikat kuntoon!

Jätekatokset

Jätekatos tehdään aina mittojen mukaan. Kiinteistön jätekeräyspisteen tulee kestää jäteastioiden tyhjennyksestä aiheutuvat rasitukset, sääolot sekä puhdistustoimenpiteet, kuten painepesu. Monesti jätteiden keräyspisteiden rakenteessa tulee huomioida, ettei jäteastioille pääse eläimiä, kuten rottia tai harakoita.

Jätekatoksien suunnittelussa ei pidä unohtaa ulkonäköseikkoja. Roskakatoksen tulee istua miljööseen tyylikkäänä osana rakennettua ympäristöä. Materiaalivalinnoissa voidaan huomioida ympäröivät rakennukset ja niissä toistuvat yksityiskohdat.

Ota yhteyttä

Oli tarpeenasi millainen tahansa urakka tai yksittäinen terästyö, soita minulle numeroon 040 737 7128! Mietitään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

-Timo

Törmäyssuojat ja muut turvallisuutta lisäävät teräsrakenteet

Törmäyssuoja kiinteistöjen kustannustehokas teräsrakenne lisätä turvallisuutta ja vähentää ajovirheistä johtuvia korjauskustannuksia. Mittojen mukaan valmistetut törmäyssuojat parkkihalleissa, pysäköintialueilla ja kulkuväylillä ovat edullinen ratkaisu riskien hallintaan. Teräksisillä ajoestosuojilla turvataan ihmisten lisäksi kiinteistön rakenteet ajoneuvojen ja lumiaurojen vahingoilta.

Monesti mm. liiketilojen palotarkastuksen yhteydessä tulee ilmi, että sisäänkäynnin yhteyteen tarvitaan kaide sekä portaat, joilla varmistetaan asiakkaiden turvallisuus. Myös invaluiska on monissa kohteissa lakisääteinen teräsrakenne. Soita meille, kun tarvitset turvallisuutta lisääviä rakenteita kiinteistöösi – suunnitellaan paras ratkaisu yhdessä.

Liikekiinteistöjen lastauslaiturit ja kärrykatokset

Kuormausalueiden teräsrakenteilta vaaditaan kestävyyttä ja toiminnallisuutta. Kuormausalueiden suunnittelussa on otettava huomioon 100 % yhteensopivuus kuljetuskaluston kanssa. Kuormaussilloilla ja nostimilla tasataan korkeuseroja ja niiden kautta siirretään erittäin painavia taakkoja. Terästyö JK & JK:n valmistamissa kuormausalueiden rakenteissa huomioidaan aina kestävyys- sekä turvaominaisuudet.

Markettien ostoskärrykatokset ovat säiden armoilla ympäri vuoden. Katokset joutuvat myös mekaanisen rasituksen kohteeksi, joten rakenteiden on oltava kestäviä ja helposti huollettavia. Toteutamme kärryjen ohjainkaiteet ja katoksen tukirakenteet ruostumattomasta teräksestä parhaan kestävyyden saavuttamiseksi.

 

”Terästyö JK & JK:n miehet tulivat paikan päälle kartoittamaan tilanteen. Tämän jälkeen he hoitivat suunnittelupuolen ja käytännön toteutuksen. Kaikki meni sovitun mukaan ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen.”

Isännöitsijä Jyrki Tahvanainen, Realia Isännöinti Oy

Monipuolisia terästöitä tyytyväisille asiakkaille

Terästyö JK&JK:n matkalle mahtuu lukuisia asiakastöitä, asiakassuhteita ja työmahdollisuuksia. Näihin töihin kiteytyy vankka kokemuksemme ja luottamus laajan asiakaskuntamme keskuudessa.