Valikko Sulje

Teollisuuden asennukset ja kunnossapito

Tehtaalla pienikin katkos tuotannossa maksaa paljon. Hoidamme teollisuuden asennukset ja kunnossapitotyöt niin, että liiketoimintasi sujuvuus turvataan – nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla.

Putkistoasennukset

Teemme RST- ja haponkestävien putkistojen asennukset ja korjaushitsaukset teollisuuden ja pumppaamojen tarpeisiin

Toteutamme tuotantolaitosten ja muiden kiinteistöjen putkistorakenteet ruostumattomasta (RST) ja haponkestävästä (HST) teräksestä kaikenlaisiin olosuhteisiin. Teemme uusien linjojen vetoja nestettä, höyryä ja kiinteää ainetta varten, mutta myös vanhojen putkistojen korjaushitsauksia.

Olemme toteuttaneet RST- ja HST-putkistoja eri teollisuuden alojen kuten paperi- ja vaneritehtaiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin sekä jäteveden puhdistuslaitoksille ja pumppaamoille.

Monipuolisia terästöitä tyytyväisille asiakkaille

Terästyö JK&JK:n matkalle mahtuu lukuisia asiakastöitä, asiakassuhteita ja työmahdollisuuksia. Näihin töihin kiteytyy vankka kokemuksemme ja luottamus laajan asiakaskuntamme keskuudessa.

Laiteasennukset

Voit luottaa ammattitaitoomme erilaisissa teollisuuden laiteasennuksissa. Kun otat meidät mukaan jo tuotantotilojen suunnitteluvaiheessa, pystymme varmistamaan, että tiloistanne tulee takuulla toimivat. Tuotantolaitosten terästyöt, kuten teräsrakenteiden valmistus, teollisuuden koneasennus sekä ilmanvaihto- ja vesiputkien asennus on mahdollista toteuttaa halutessanne kokonaispakettina suunnittelusta viimeistelyyn.

Ammattitaitoiset luokkahitsaajamme ja asentajamme hallitsevat suuremmatkin teollisuuden tarpeisiin sopivat kokonaisuudet. Pitkä kokemus ja CE-standardien mukainen kantavien teräsrakenteiden valmistus takaavat siistin, turvallisen ja kestävän lopputuloksen.

Teollisuuden teräsrakenteiden valmistus

Toteutamme tuotantotilojen teräsrakenteet aina hallin teräspalkeista koneiden ja putkien ripustuksiin. Uudet hallit tai tuotantolinjat, laajennukset, käytössä olleiden tilojen muuntaminen tai uudenlaiseen tuotantoon varustaminen – kaikki nämä onnistuvat suurista rakenteista yksityiskohtiin asti.

Vuosien aikana olemme toteuttaneet hyvin monenlaisia terästöitä räätälöityinä asiakkaidemme tarpeisiin, esim. terästasoja elintarviketeollisuuteen, kaiteita ja katoksia tuotanto- ja varastotiloihin, erilaisia teräsrakenteita metsä- ja rakennusteollisuuteen sekä monille muille teollisuudenaloille. Olemme valmistaneet lukemattoman määrän erilaisia putkisiltoja, konepeltejä, koneiden hoitotasoja, portaita, kaiteita ja siltoja.

Ota yhteyttä

Oli tarpeenasi millainen tahansa urakka tai yksittäinen terästyö, soita minulle numeroon 040 737 7128! Mietitään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

-Timo

Teollisuuden kunnossapito ja vuosihuollot

Teollisuuden kunnossapidon tarkoitus on pitää kaikki tuotannon pyörät keskeytyksettä pyörimässä. Kokonaisuus sisältää esimerkiksi säännöllisen koneiden vuosihuollon, putkistojen ja rakenteiden korjauksen, teollisuuden laiteasennukset sekä tarvittavien uusien osien valmistuksen.

Säännöllisen, ammattitaitoisen kunnossapidon ansiosta tuotantolaitteet pysyvät toimintavarmoina pitkään. Minimoimme konehäiriöiden todennäköisyyden ja niiden aiheuttamat tuotannon katkokset. Säännöllinen kunnossapito ja perusteellinen tehtaan vuosihuolto takaavat myös työntekijöille sujuvan, turvallisen työnteon.

Ennakoimalla lyhemmät kunnossapidon seisokit

Ennakkoon suunnittelemalla varmistetaan, että kaikki koneet ja materiaalit ovat saatavilla, kun kunnossapitotyö aloitetaan. Ennakkoon pajalla tehtävät työt lyhentävät seisokkiaikaa ja varmistavat, että tuotantolinjat saadaan kuntoon kustannustehokkaasti.

Toteutamme vuosihuollot tehokkaana kokonaispalveluna – putkistojen ja rakenteiden huollot, uusien teräsrakenteiden valmistaminen sekä teollisuuden asennukset sovitun aikataulun mukaan. Soita ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous teollisuuden kunnossapidon terästöistä!

”Ratkaisevin asian voimalaitoksen käyttötarkoituksen muutostöiden toteuttajan valinnassa oli kiireinen aikataulu. Tiesin, että Terästyö JK & JK:hon voi luottaa. Sen, minkä he lupasivat aikatauluihin liittyen, he pitivät. Hyvin joustava toimija teräsosien nopeassa toimituksessa.”

Sumitomo SHI FW Energia Oy, hankintapäällikkö Tom Niiranen

Kysy kilpailukykyinen tarjous kiinteistön teräsrakenteiden korjauksesta

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 0207 280 330