Valikko Sulje

Teräsrakenteiden suunnittelu ja valmistus

Teollisuuden teräsrakenteet

Toteutamme valmistavan teollisuuden tuotantotilojen teräsrakenteet aina hallin teräspalkeista koneiden ja putkien ripustuksiin. Uudet hallit tai tuotantolinjat, laajennukset, käytössä olleiden tilojen muuntaminen tai uudenlaiseen tuotantoon varustaminen – kaikki nämä onnistuvat kanssamme suurista rakenteista yksityiskohtiin asti.

Vuosien aikana olemme toteuttaneet hyvin monenlaisia terästöitä teollisuuden tarpeisiin, esim. terästasoja elintarviketeollisuuteen ja teräsrakennetöitä metsä- ja rakennusteollisuuteen sekä monille muille teollisuudenaloille. Olemme valmistaneet tuotantotiloihin lukuisia putkisiltoja, konepeltejä, koneiden hoitotasoja ja erilaisia portaita ja kaiteita. Soita ja kerro kuinka voimme auttaa sinua teollisuuden teräsrakenteiden osalta!

Ota yhteyttä

Oli tarpeenasi millainen tahansa urakka tai yksittäinen terästyö, soita minulle numeroon 040 737 7128! Mietitään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

-Timo

Teräsrakenteet rakennusliikkeille

Terästyö JK & JK suunnittelee, valmistaa ja toimittaa teräsrakenteet mittojen mukaan kaikkiin rakennusliikkeiden tarpeisiin. Uudisrakennusten ja saneerauskohteiden teräsrakenteiden valmistus, kantavien teräsrakenteiden luokkahitsaus ja esim. elementtihitsaus ovat palvelujamme, joita monet rakennusliikkeet käyttävät vaativissakin rakennuskohteissa.

Teemme jatkuvasti myös erilaisia huolto- ja muutostöitä useisiin asuinrakennuksiin, teollisuuskiinteistöihin ja tuotantolaitoksiin. Uudis- ja saneerauskohteissa tarvitaan monesti vakiomuotoisia teräsosia, kuten esimerkiksi sadevesikourujen kannattimia, joita ei löydy hyllytavarana.

Valmistamme asiakkaillemme tilauksesta paljon rakennustöitä täydentäviä teräsosia. Monesti rakennustyömaiden tarpeena ovat erilaiset putkipalkit, neliölätkät, vinotuet, kulmaraudat sekä latat, kulmat, kierretangot, palkit – ja muut apuvälineet hitsaustöihin. Me toimitamme teräsrakenteet ja tarvittavat osat kaikenlaiseen rakentamiseen.

Työ vaati Terästyö JK & JK:n miehiltä erikoisosaamista, koska olosuhteet asettivat omat haasteensa – asennusta tehtiin paikoin yli 6 metrin korkeudessa. Voin suositella Terästyö JK & JK:ta varsinkin isompiin rakennusalan työhommiin. Tulemme varmasti myös itse käyttämään Terästyö JK & JK:n palveluita jatkossakin.

Puume Oy, projektipäällikkö Ville Turunen

Kysy kilpailukykyinen tarjous kiinteistön teräsrakenteiden korjauksesta

Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen tai soita numeroon 0207 280 330