Valikko Sulje

Täydentäviä terästöitä ja plasmaleikkausta SRV Oy:lle Sairaala Novan työmaalle

SRV Rakennus Oy toimii tällä hetkellä Jyväskylän Kukkumäessä Keski-Suomen Sairaala Novan työmaalla projektinjohtourakoitsijana. SRV Rakennus Oy:n projekti-insinööri kertoo, että he ovat tilanneet Terästyö JK & JK:lta viime aikoina useasti täydentäviä terästöitä ja erilaisia kannatus- ja tukiteräksiä.

”Terästyö JK & JK:lta on tilattu tarpeen mukaan betonielementtien RST-tukia, kannatusteräksiä ja palkkeja. Pääasiassa olemme tilanneet sairaalan pysäköinti- ja keittiörakennuksiin täydentäviä teräsrakenteita, kuten esimerkiksi rungonjäykistyspalkkeja, jotka toimitetaan paikalleen asennettuna. Yleensä tavara tulee heiltä asennettuna tai pulttiliitoksilla varustettuna”, kerrotaan rakennustyömaalle toimitetuista töistä.

”Suunnilleen vuoden verran Terästyö JK & JK on tehnyt meille erilaisia pajatöitä ja työmaa-asennuksia. Toimitukset hoituvat kätevästi, kun heillä on paja tuossa naapurissa”, SRV Rakennus Oy:n edustaja toteaa.

Pinta-alaltaan 100 000 brm2:n sairaalan rakennustyömaalta löytyy tarvetta myös vaativammille terästöille. Terästyö JK & JK on tehnyt Sairaala Novan työmaalla SRV Rakennukselle putkistojen läpivientireikien plasmaleikkausta sekä erilaisia hitsaustöitä.

”Toimitukset ovat menneet oikein hyvin ja aikataulussa. Tilattu tavara on tullut nopeasti ja heillä on pätevät asentajat. Rohkenemme suositella Terästyö JK & JK:ta esimerkiksi rakennustyömaiden täydentäviin terästöihin. Me tilaamme varmasti jatkossakin heiltä terästöitä ja hitsauksia rakennuskohteisiin”, SRV Rakennus Oy:ltä kiitellään.

Onko teillä tarvetta osaaville tekijöille rakentamisen terästöihin? Tarvitsetko pikatoimitusta täydentaville terästöille, teräsrakenteille, hitsaustöille tai vakiomuotoisille teräsosille. Kysäise vapaita terästyön osaajia minulta numerosta 040 73 77 128!

Lue lisää terästöistä rakennusliikkeille »