Valikko Sulje

Nosturiradan korjaushitsausta Normek Oy:lle

Terästyö JK & JK oli tekemässä Normek Oy:n alihankkijana Metsä Fibre Oy:n Äänekosken biotuotetehtaan nosturiradan muutosprojektia.

”Muutosprojektissa hitsattiin ratakiskojen liitoksia yhteen, muutettiin välyksiä, suoristettiin ja fiksailtiin rataa, jolla automaattinosturi lastaa ulosmenevää sellua vaunuihin”, rakennustuoteteollisuuskonserni Normek Oy:n työmaapäällikkö Timo Jurvakainen kuvailee.

”Työ vaati, että hitsari on kaikin puolin pätevä, tekee hitsaukset huolella ja ehdottoman tarkasti. Itse olen tyytyväinen tehdyn työn laatuun”, hän arvioi tehtyä työtä.

”Terästyö JK & JK oli aikaisemmin tekemässä nosturiradan korjaustyötä vaihdelaatikkoja valmistavalle Moventas Oy:lle. Itse olin kyseisessä laajennustyössä valvontatehtävissä, joten tiesin, että Terästyö JK & JK:n työn laatu on hyvää ja siksi valitsimme heidät biotuotetehtaan nosturiradan muutostöihin”, Timo Jurvakainen kertoo.

”Ilman muuta voin suositella Terästyö JK & JK:n palveluita muillekin, jotka tarvitsevat tarkkaa asennushitsausta tai tekijöitä muihin vaativiin hitsaustöihin. Hitsaajien työote on ammattimaisen itsenäistä ja työn laatu on hyvää”, Jurvakainen arvioi.

”Tulemme varmasti käyttämään Terästyö JK & JK:n palveluita jatkossakin”, työmaapäällikkö Jurvakainen sanoo.

 

Millaisia tarpeita teillä olisi vaativiin hitsaustöihin? Tarvitsetko korjaushitsausta? Kysäise vapaita terästyön osaajia Terästyö JK & JK:n Timolta numerosta 040 73 77 128!