Valikko Sulje

Laatustandardien mukaiset terästyöt liikenneinfrastruktuurin vaativiin kohteisiin

Liikenneverkoston erityispiirteisiin vaikuttavat Suomessa oleellisesti harva asutus, pitkät välimatkat sekä ilmasto vuodenaikojen vaihteluineen. Liikenneverkkojen tila Suomessa on nykyisin heikko, joten korjattavaa on paljon. Kun uutta infraa rakennetaan, on pohjatyöt terästeräsrakenteineen toteutettava niin, että ne kestävät vaativien olosuhteiden kuormituksessa vuosikymmeniä.

Erityisesti liikenneverkkoihin tehtävien teräsrakenteiden toteutuksissa tekijältä vaaditaan pätevyyttä, kokemusta ja ammattitaitoa, jota meiltä löytyy niin korjaustöihin kuin uusien kohteidenkin toteuttamiseen.

Terästyö JK & JK:n ammattilaiset ovat kokeneita tekijöitä kaikkien liikenneinfran terästöiden osalta. Yrityksemme hitsareille ja asentajille mikään liikenneverkon työkohde ei ole liian vaativa.

Erikoisosaamista vaativista siltatöistä

Erikoishitsaukset, liikuntasaumojen ja siltojen rakenteiden korjaushitsaukset sekä erilaisten sähkö-, vesi- tai lämpöputkien kannakkeiden uusimiset ja korjaukset ovat meille tuttuja liikenneinfran töitä. Myös liikuntasaumojen täytehitsauksia tehdään paljon.

Tutustu Destialle tekemiimme siltojen ja liikenneramppien korjaustöihin tämän linkin kautta.

Olemme tehneet siltojen, monitasoliittymien ja tunnelien tukiteräksien korjausurakoita, joihin on sisältynyt puhdistus, uusien osien valmistus, hitsaus sekä maalaus. Siltojen alusrakenteet, siltojen raudoitustyöt, elementtirakenteiden hitsaus ja mm. elementtien nostokiinnikkeiden valmistus ovat meille tuttuja siltojen rakentamisen perustöitä.

Tuorein siltatyöprojektimme oli poikkeuksellisen mittava rautatiesillan korjausurakka, johon toimitimme teräsrakenteita ja jossa suoritimme merkittävän määrän erilaisia vaativia hitsaustöitä.

Lue täältä tarkemmin Destian rautatiesillan korjausurakasta.

 

 

 

 

 

 

Pätevää hitsaamista ja turvakortillisia tekijöitä liikenneverkon töihin

Terästyö JK & JK:lla on rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2, jolla taataan EU-direktiivien mukaan tehty työ.

Valtuutettu hitsauskoordinaattorimme vastaa, että hitsarimme ovat päteviä tekemään erilaisia luokkahitsauksia. Terästyö JK & JK:lla hitsareiden laatukoulutuksella varmistetaan virheetön laatu asiakastöissä. Koulutuksen saaneet hitsarimme hallitsevat laadukkaat, turvalliset ja viimeisimpien vaatimusten mukaiset luokkahitsaustyöt.

Lisäksi kaikilla hitsauksen ja terästöiden ammattilaisilla on takataskussaan ratatyöturvallisuussertifikaatti. Tieturva 1-korttia täydentämään hankittu ratatyöturvallisuuskortti mahdollistaa työskentelyn rautateiden välittömässä läheisyydessä, kuten rautatiesilloilla ja rautatien ylittävillä silloilla.

Laadunvarmistuksen avulla pystymme toteuttamaan työt laadukkaasti ja tilaaja voi olla varma, että kaikki on tehty huolella ja sääntöjen mukaisesti.

Onko teillä tarvetta tieturvakoulutetuille ja ratatyökortillisille terästyön osaajille?

Kysy päteviä ja terästyön ammattilaisia tie-, silta- ja tunnelityömaille numerosta 040 73 77 128.