Valikko Sulje

Kiinteistö kuntoon ja kohti kesää

Kevät on jo hyvässä vauhdissa ja lumipeite sulaa ja haihtuu pikkuhiljaa. Nyt viimeistään onkin hyvä tarkastella talven jälkeisiä korjaus- ja huoltokohteita. Onko roskakatoksesi rempallaan tai falskaako ovi talven jäljiltä?

Kiinteistösi huollot ja korjaukset on syytä hoitaa ammattilaisen ottein ja siksi meidät kannattaa kutsua paikalle, mikäli kiinteistössäsi on tarvetta metalliosien korjaukseen. Teemme huolto- ja korjaustyöt saranoiden vaihdosta suuriin rakenteellisiin muokkauksiin.

Suomen talvi voi olla kova koettelemus kiinteistöille ja ulkorakennuksille. Lämpötilojen muutokset, lumitaakat ja mekaaninen rasitus kuormittavat kattopalkkeja, ovia, kaiteita ja ritilöitä. Mm. roskakatokset, autotallit ja varastot kannattaa laittaa kuntoon heti kun lumet ovat sulaneet. Routaisen maan vääntämät portit kannattaa huoltaa tai uusia samantien.

Kevät kolkuttelee ovia

Kiinteistöjen ovet on hyvä tarkistaa talven jäljiltä, jos saranat vaikuttavat aikansa eläneiltä tai karmeihin on tullut havaittavia vikoja. Ovien korjaustöiden ohessa Terästyö JK&JK:lta kannattaa kysyä kynnyslistojen ja invaliuskojen asennuksista. Alumiinisilla nystyrälevyillä saadaan lisättyä sisäänkäyntien turvallisuutta pienin satsauksin.

terastyo-kuva-1_360terastyo-kuva-2_360

Usein liikehuoneistojen muutostyöt vaativat oviremonttien lisäksi tuulikaapin rakentamista esimerkiksi vetoisuuden estämiseksi. Oviremontteihin voi liittyä liiketiloissa asiantuntija-apua vaativaa murtosuojausta, kuten ovien kalteriasennuksia. Tämän kaltaiset työt ovat Terästyö JK&JK:n erikoisosaamisalaa.

Kiinteistöjen lisäksi myös itse kiinteistöhuollon kalusto voi vaatia keväthuoltoa. Lumiaurojen vääntyneet terät oikenevat teräspajallamme uuteen loistoonsa.

Teräksen kova tarkistuslista kiinteistöille:

  • Ovet (myös karmit ja saranat)
  • Sisäänkäynnit (invaliuskat, kynnyslistat)
  • Ulkorakennukset (varastot, roskakatokset, autotallit)
  • Törmäyssuojat
  • Portit ja kaiteet
  • Portaat
  • Lumiaurojen terät ja pyöräkuormaajien kauhat

 

Kysy lisää keväthuollosta:

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää keväthuollosta.