Valikko Sulje

Kattotutka sai kannattimet ripeästi

Vakiomuotoisten teräsosien valmistus on keskeinen osa Terästyö JK & JK:n palvelupalettia.

Teräsosat mittojen mukaan

Usein saneerauskohteisiin joudutaan uusimaan rauta- ja teräsosia, joita ei ole saatavilla hyllytavarana. Remontoitavissa kohteissa uusittavat teräsosat voivat olla peräisin aikakaudelta, jolloin standardimitat olivat jotakin muuta kuin nykyisin valmistettavissa vakioiduissa osissa. Tästä esimerkkinä ovat Kattotutka Oy:lle remontoitaviin kohteisiin toimitetut räystäskourujen kannattimet.

– Olemme tarvinneet kaksinkertaisille sadevesikouruille kannattimia useisiin kerrostalokohteisiimme. Terästyö JK & JK oli ensimmäinen paikallinen yritys joka tuli mieleen kun meillä on ollut tarvetta erikoiskokoisille tuplakourun kannattimille, kertoo Kattotutka Oy:n projektipäällikkö Tommi Lindgren.

Teräskannattimet nopeasti

Järeämmästä materiaalista mittojen mukaan valmistetut kourunkannattimet saattavat olla ainut vaihtoehto esim. vanhoihin kouluihin ja muihin vastaavanlaisiin remonttikohteisiin. Terästyö JK & JK:n Timo Kangasojan mukaan Kattotutka Oy:lle tehtyjen kourunkannattimien erikoiserän valmistuksessa huomioitiin mm. katon kulma sekä kiinnitykseen vaadittavien reikien määrä.

Nopea palvelu ja monipuolinen konekanta takaavat, että Terästyö JK & JK:lta pystytään toimittamaan vakiomuotoiset teräsosat isompiinkin projekteihin.

– Terästyö JK & JK:lla on tarvittavan järeät laitteet ja ammattitaito paksummankin metallin työstöön. Toimitettu tavara on ollut juuri sellaista kuin oli tilattu ja toimitusaika ripeä, Lindgren toteaa.

Tommi Lindgren, projektipäällikkö. Kattotutka Oy