Valikko Sulje

Huonekaluliikkeiden varasto avaimet käteen -toimituksena

Lastauslaiturin jatkeeksi rakennettu tilapäisvarasto Jyväskylässä Palokan Kotikeskuksessa.

Caverion Oy:n tekninen manageri Harri Käppi kertoo, että Jyväskylän Palokan Kotikeskuksen huonekaluliikkeille tilattiin väliaikaisvarasto, koska logistiikka vaati tavaroille lisää varastointitilaa.

”Kotikeskuksen lastauslaiturilla on aika rajallinen määrä tilaa, joten lastauslaiturin jatkeeksi rakennettu varasto tuli hyvään tarpeeseen”, hän sanoo.

”Annoimme Terästyö JK & JK:lle vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa metallirakenteinen varasto, joka mahtuu kyseiseen paikkaan ja palvelee tarkoitustaan”, Harri Käppi kertoo.

Toteutus meni Käpin mukaan sujuvasti. Metallirakenteinen kylmä varasto nousi paikalleen ripeästi ja tarjoaa nyt noin 100 neliötä lisää varastotilaa Kotikeskuksen tarpeisiin.

”Terästyö JK & JK suoriutui hyvin kokonaistoimituksesta. Projekti kesti noin kuukauden päivät ja varaston toteuttajat pitivät meidät ajan tasalla, mitä milloinkin tehtiin. Kokonaisvaltainen avaimet käteen -toimitus oli tilaajan näkökulmasta vaivatonta ja saimme sen mitä halusimme”, Käppi sanoo.

”Lopputulos on mielestäni onnistunut ja käyttäjätkin ovat tykänneet hyvin toimivasta väliaikaisvarastosta”, hän jatkaa.

”Voin suositella Terästyö JK & JK:ta kaikkeen teräsrakentamiseen”, sanoo Caverion Oy:n tekninen manageri Harri Käppi tyytyväisenä.

Harri Käppi, tekninen manageri. Caverion Oy