Valikko Sulje

Maansiirtokaluston levytykset ja korjaushitsaukset Sora-Manniselle

Terästyö JK & JK on tehnyt monipuoliset terästyöt ja korjaushitsaukset vuosihuoltona Sora-Mannisen maansiirtokalustolle. Tehtyjä töitä ovat olleet mm. sorakasettiauton lavanpohjan levytys ja kasettikiskojen hitsaus, kasettiperävaunun pohjan levytys sekä pyöräkuormaajan kauhan huulilevyn vaihto ja korjaushitsaukset.

”Terästyö JK & JK oli ennestään tuttu ja olin kuullut heidän palveluistaan kentältä pelkkää hyvää. Että kuulemma homma hoituu”, toimitusjohtaja Pekka Manninen Sora-Manninen Oy:stä kertoo vuosihuollon tekijän valinnasta.

Laadukkaat korjaushitsaukset erikoisosaamisena

”Hommat menivät todella sujuvasti ja ammattitaidolla. Levyt leikattiin, kasettilavojen pohjat levytettiin ja saumat hitsattiin. Korjaushitsaukset huulilevyissä on erikoisosaamista vaativaa työtä. Ja täytyy sanoa, että tuli laadukkaat saumat ja muutenkin mitat ovat suorassa”, Pekka Manninen arvioi ja jatkaa:

”Erinomainen lopputulos ja todella laadukkaasti toteutettu huolto. Huomasi, että nyt on ammattimiehet asialla.”

Terästyö JK & JK hankki korjaamiseen tarvittavat erikoisteräkset ja kiskot omalta tavarantoimittajaltaan ennakkoon.

”Hardox-levyt ja kasettikiskot tulivat hienosti Terästyö JK & JK:n kautta, joten tämä oli helppo teettää heillä kokonaispalveluna”, Manninen kertoo.

”Olen erittäin tyytyväinen, kiitos siitä. Aiomme myös jatkossa teettää vastaavia hommia Terästyö JK & JK:lla”, hän kiittelee.

”Voin suositella Terästyö JK & JK:n palveluja muillekin maansiirto- ja maanrakennusalan yrityksille kautta linjan; kauhankorjauksiin, lavaremontteihin, kaikenlaisiin terästöihin ja hitsaushommiin”, Pekka Manninen sanoo tyytyväisenä.

Pekka Manninen, toimitusjohtaja. Sora-Manninen Oy

Tutustu maansiirto- ja nostokoneiden korjaus- ja kunnossapitopalveluihimme »