Valikko Sulje

Vaativat hitsaustyöt ripeästi Jyprolle

Jypro Oy on automaattisia sprinkleri- ja sammutusjärjestelmiä toimittava yritys, joka palvelee asiakkaita teollisuuden sekä liike- ja julkisrakentamisen alalta ympäri Suomen. Terästyö JK & JK on tehnyt alihankintana useita vaativia hitsaustöitä Jyprolle. Terästyö JK & JK on toimittanut Jyprolle esimerkiksi ns. esivalmisteita ja erilaisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja sprinkleriputkiston osia.

Aluepäällikkö Pasi Viinikainen kertoo, että Jypro on saanut usein Terästyö JK & JK:lta ammattiapua silloin kun kiire painaa päälle.

”Tarvitsemme ajoittain hitsauskapasiteettia kuormitushuippuja tasaamaan”, Viinikainen kertoo. Oli tehtävänä sitten venttiilitukki tai joku muu vaativa luokkahitsaustyö, Jypro on saanut tilaamansa hommat ripeästi työn alle.

”Yleensä soitan Terästyö JK & JK:lle ja laitan kuvat minkälaisesta hommasta olisi kyse.  Kiireellisetkin työt ollaan saatu maaliin Terästyö JK & JK:n avustuksella”, Pasi Viinikainen jatkaa tyytyväisenä.

”Vaikka aikataulut ovat tehneet välillä tiukkaa, Terästyö JK & JK:n toiminta on ripeää. Parasta yhteistyössä on ollut se, että he pystyvät vastaamaan nopeasti meidän tarpeisiimme”, Viinikainen kuvailee yhteistyötä.

Rautakauppalaatuisia teräsosia – joustavasti

Työn lopputulokset ovat olleet Pasi Viinikaisen mukaan oikein hyviä.

”Voidaan sanoa, että työn jälki on rautakauppalaatua”, Viinikainen tarkentaa.

Ennen kaikkea joustavuus on ollut Pasi Viinikaisen mielestä Terästyö JK & JK:n palvelun parasta antia. Palvelun joustavuuden on mahdollistanut osaltaan Terästyö JK & JK:n oma nosto- ja kuljetuskalusto.

”Terästyö JK& JK:n miehet ovat hakeneet putket tukkurilta ja sen jälkeen tehneet osat ja hitsaukset. Monesti valmiit tavarat toimitetaan meille perille asti”, Viinikainen kertoo.

Terästyö JK & JK on tuttu pitkältä ajalta, joten on ollut luontevaa kysyä apua teräsosien hitsaukseen heiltä. Jypro Oy:n Pasi Viinikainen on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Terästyö JK & JK:n kanssa.

”Suosittelen mielelläni Terästyö JK & JK:n palveluja kaikille, jotka tarvitsevat ammattilaista tekemään teräsrakenteita ja putkistoja”, Pasi Viinikainen sanoo tyytyväisenä.

Pasi Viinikainen, Aluepäällikkö, Jypro Oy

 

Jyprolle on tehty erilaisia teräsosia mittatilaustyönä.
Jyprolle on tehty erilaisia teräsosia mittatilaustyönä.

 

Terästyö JK & JK tekee vaativatkin hitsaustyöt ripeästi.
Terästyö JK & JK tekee vaativat hitsaustyöt ripeästi tiukassakin aikataulussa.