Valikko Sulje

Terästyö JK & JK:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämän Suomen Vahvimmat -sertifikaatin saatesanojen mukaan Terästyö JK & JK Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

Yritys on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Terästyö JK & JK:n Timo Kangasoja kertoo, että sertifikaatti on vahva näyttö siitä, kuinka haastavienkin aikojen yli voidaan päästä työtä ja määrätietoisia ratkaisuja tekemällä.

”Vaikeasta vuoden 2020 alusta huolimatta onnistuimme selättämään haasteet yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Olemme saavuttaneet kovista ajoista huolimatta yritystoiminnalle asetetut tavoitteet. Suunta on vahvasti eteenpäin ja tulevaisuutta katsotaan toiveikkain mielin. Olemme päässeet uuteen lentoon ja kiitos siitä kuuluu Terästyön JK & JK:n työteliäälle henkilöstölle sekä asiakaskunnalle, joka on pysynyt matkassa mukana. Oikeilla ratkaisuilla ja sopivasti joustaen olemme päässeet tilanteeseen, jossa suhdanne on nouseva ja maltillinen kasvu toteutuu, vaikka matkalla on ollut niin yhteiskunnallisia kuin globaaleitakin haasteita” Terästyö Jk & JK:n toimitusjohtaja Timo Kangasoja sanoo.