Valikko Sulje

Mustankorkea Oy arvostaa nopeaa palvelua terästöissä

Terästyö JK & JK on toiminut jätteenkäsittely-yhtiö Mustankorkean yhteistyökumppanina teräs- ja huoltotöissä jo 10 vuoden ajan.

Tiivistä yhteistyötä monipuolisissa metallitöissä

Mustankorkea Oy on Jyväskylässä toimiva alueellinen jätteenkäsittely-yhtiö, joka hoitaa yhdyskunta-, rakennus- ja tuotantotoiminnan sekä maa- ja kiviainesjätteiden käsittelyä. Mustankorkean yhteistyö Terästyö JK & JK:n kanssa on alkanut jo noin kymmenen vuotta sitten ja jatkuu edelleen tiiviinä.

– Yhteistyö Terästyö JK & JK:n kanssa on ollut hyvin monipuolista. Olemme tilanneet heiltä erilaisia metallituotteita räätälöitynä tarpeisiimme, ja heidän asentajansa ovat käyneet tekemässä meille monenlaisia huoltotöitä koneisiimme ja prosessilaitteisiimme, kuvailee Mustankorkean kiinteistöpäällikkö Timo Nissinen.

– Käytännön esimerkkejä Terästyö JK & JK:n töistä ovat tiloihimme tehdyt, isot metalliovet sekä suuren massasekoittajan sekoitusterien huolto. Useita satoja kiloja painava terä pitää poistaa laitteesta, jotta sen pystyy huoltamaan, joten se vaatii osaamista, Nissinen selittää.

Nopea palvelu pitää toiminnan sujuvana

Nissinen arvostaa Terästyö JK & JK:n toiminnassa erityisesti nopeaa reagointia ja joustavuutta.

– Tarvitsemme usein tarpeisiimme tekijän aika äkkiä. Terästyö JK & JK:lta olemme saaneet apua hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Nopean palvelun ansiosta olemme päässeet tekemään omia hommiamme sujuvasti eteenpäin, Nissinen kertoo.

– Heillä on myös toimipiste lähellä meitä, joten yhteistyötä on helppo tehdä.

Timo Nissinen, Kiinteistöpäällikkö, Mustankorkea Oy