Valikko Sulje

Jätepisteen paloturvalliset verkkoseinät ja portaikon ovellinen verkkoseinä

Jyväskylän Vapaudenkatu 48-50 kiinteistöön toteutettiin kiinteistöalan palvelutoimisto THR Palvelut Oy:n tilauksesta jäteaitauksen verkkoseinät sekä ovellinen verkkoseinä kellariin johtavalle portaikolle.

Vapaudenkadun kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa ja alueella on ollut järjestyshäiriöitä, murtoja ja ilkivaltaa. THR Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Raija Aurakallio kertoo, että seinillä oli tarkat vaatimukset turvallisuuden suhteen.

”Vaatimuksena oli paloturvalliset ja tarpeeksi tiheällä verkolla varustetut seinät. Seinien verkon tuli olla sellainen, ettei sen läpi voi työntää palavia materiaaleja. Lisäksi tila piti olla lukittavissa. Ilkivalta on valitettavasti lisääntynyt kaupunkialueella ja varotoimia on tehtävä ennakkoon. Paloviranomaisilta ei vielä ole saatu noottia, mutta ennakointi nähtiin tässäkin asiassa järkeväksi. Paikalla oli ennen lukitsematon tila, jonka ympäröi ilkivallalle riskialttiit puiset seinät”, Raija Aurakallio sanoo.

Varsinaista valmistusta ja asennusta edelsi Terästyö JK & JK:n huolellinen suunnittelutyö, koska aitaus on kooltaan suhteellisen suuri ja sen piti täyttää tilaajan tarkat kriteerit. Korkeudeltaan noin 3 400 mm verkkoseinäaitaus suunniteltiin toimimaan kaikissa olosuhteissa.

Lukittavan jätepisteen verkkoseinät toimitettiin asennettuna paikalleen ns. avaimet käteen -palveluna. Tilaaja on tyytyväinen verkkoseinäratkaisuun ja työn jälkeen.

”Työn laatu ja toteutus on hyvää tasoa ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivottiin. Saimme kirjallisen tarjouksen mukaisen valmiin ratkaisun paikalleen asennettuna. Olen tyytyväinen kokonaistoimitukseen ja voin suositella Terästyö JK & JK:ta muillekin”, Raija Aurakallio kertoo ja jatkaa:

”Työn tilaajana arvostan sitä, että työhön tartutaan ja tehdään sovitun mukaan. Kaikkien yritysten kohdalla näin ei ole tapahtunut, mutta Terästyö JK & JK:n kohdalla on.”

Tarvitsetteko ripeää verkkoseinien tai jätekatosten toteutusta? Kysäise lisätietoja Terästyö JK & JK:n Timolta numerosta 040 73 77 128!

Lue blogistamme, mitä kaikkea jätekatoksen suunnittelussa tulisi huomioida. Siirry artikkeliin »