Valikko Sulje

Ravintolan sisäänkäyntiin määräystenmukaiset portaat ja kaiteet

Suunnittelimme ja toteutimme ravintolan sisäänkäyntiin määräystenmukaiset portaat ja kaiteet.

Terästyö JK & JK suunnitteli ja toteutti Sepänkatu 14 kiinteistössä toimivan ravintolan sisäänkäynnin yhteyteen teräksiset portaat ja kaiteet.

Realia Isännöinti Oy:n isännöitsijä Jyrki Tahvanainen kertoo, että hankinta sai alkunsa pelastusviranomaisten määräyksestä. Paikalla oli alun perin kaiteeton lastaussilta, jossa oli huomattava putoamisriski.

”Palotarkastuksen yhteydessä tuli ilmi, että sisäänkäynnin yhteyteen tarvitaan kaide sekä portaat, joilla varmistetaan asiakkaiden turvallisuus”, Tahvanainen kertoo.

Isännöitsijän mukaan hän sai työkaverin kautta vinkin Terästyö JK & JK:sta, joka toteutti kiinteistökohteen teräksiset portaat ja kaiteet.

”Terästyö JK & JK:n miehet tulivat paikan päälle kartoittamaan tilanteen. Tämän jälkeen he hoitivat suunnittelupuolen ja käytännön toteutuksen noin parissa viikossa. Teräsrakenteiden asentamisen aikana kiinteistön ja ravintolan normaalille toiminnalle ei aiheutunut häiriötä”, Jyrki Tahvanainen kuvailee projektin kulkua.

Ravintolan sisäänkäynnin edusta saatiin viranomaismääräysten mukaiseen kuntoon.

”Kaikki meni sovitun mukaan ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen”, Tahvanainen kiittelee ja jatkaa:

”Ihmiset ovat nykyään hyvin perillä turvallisuusasioista ja osaavat hoitaa yleensä kiinteistön asiat lainmukaiseen kuntoon. Viranomaismääräyksiä noudatetaan, koska määräysten laiminlyönti voi johtaa sanktioihin ja pahimmillaan toiminnan lakkauttamiseen.”

 

Onko teillä tarvetta kiinteistön turvallisuutta lisäävien rakenteiden toteuttamiseen? Kysäise vapaita terästyön osaajia Terästyö JK & JK:n Timolta numerosta 040 73 77 128!

Meiltä ripeä apu kiinteistöjen teräsrakenteiden korjaustarpeisiin. Lue lisää »