Valikko Sulje

Kaivinkoneen kauhan kunnostus pikaisella aikataululla

Autokorjaamo Tmi Pylväläinen Veli-Mikko luottaa Terästyö JK & JK Oy:n ammattitaitoon hitsaus- ja korjaustöiden toteutuksessa nopealla aikataululla.

Toivakassa toimiva yhden miehen Autokorjaamo Tmi Pylväläinen Veli-Mikko on palvellut asiakkaitaan jo 27 vuotta. Yritys tarjoaa autojen korjaustöitä, kuten kolarikorjaustöitä, sekä kaivinkone- ja traktoritöitä. Pylväläisen käytössä olevaan kalustoon kuuluu yksi traktori ja yksi kaivinkone, joiden tärkeimmät käyttötarkoitukset ovat lumiurakointi sekä yleiset kaivuutyöt.

Kun kaivinkoneen kauhan kuluvat osat tulivat tiensä päähän, Pylväläisen oli saatava laadukasta hitsaustyötä nopealla aikataululla. Terästyö JK & JK oli ainut yritys, joka tarjosi hitsaus- ja korjaustöitä vaaditussa ajassa.

”Kysyin kauhan korjausta muutamasta paikasta, mutta Terästyö JK & JK oli ainut, joka oli valmis toteuttamaan sen pikaisesti. Ratkaiseva asia palvelun toteuttajan valinnassa oli se, että Terästyö JK & JK pystyi heti aloittamaan hitsaustyöt”, autokorjaamon perustaja Veli-Mikko Pylväläinen kertoo valintakriteeristä.

Pylväläinen muistelee: ”Minulla oli kiire saada kauha valmiiksi, sillä se on ainut käytössäni oleva kauha. Ilman sitä työhommat jäisivät pahasti kesken. Terästyö JK & JK:n miehet saivat kauhan korjattua todella nopeasti, vaikka viikonloppu osuikin väliin.”

Pylväläisen ainut kaivinkone on palvellut omistajaansa hyvin jo vuosikausia, minkä huomasi kuluneesta kauhan pohjasta sekä kauhan etureunasta revenneestä huulilevystä. Terästyö JK & JK kunnosti kauhan omalla pajallaan vaihtamalla huulilevyn sekä hitsaamalla kauhan pohjan. Myös kauhan sylinterin vääntynyt korvake korjattiin ja tukiraudat kunnostettiin.

”Tällainen työ vaatii tietyn ammattitaidon sekä isot ja kestävät vehkeet. Asiantuntijan täytyy tietää tarkasti, miten metallit käyttäytyvät keskenään. Terästyö JK & JK:n tekijät osaavat raudan kanssa pelaamisen hyvin”, myöntää Pylväläinen.

Miten Pylväläinen kuvailee hitsaustyön lopputulosta?

”Hitsaustyö toteutettiin heinäkuussa. Siitä asti kauha on ollut käytössä ja kestänyt hyvin, mikä on riittävä tekijä. Hyvännäköinen siitä tuli”, Pylväläinen iloitsee ja jatkaa:

”Pystyn suosittelemaan Terästyö JK & JK:n palveluita ainakin teräsrakenteisiin töihin. Heillä on hyvät vehkeet ja osaavat tekijät. Heidän työnjälkeen voi luottaa.”

 

Onko teillä tarvetta osaaville tekijöille kaluston kunnostustöihin? Kysäise vapaita terästyön osaajia Terästyö JK & JK:n Timolta numerosta 040 73 77 128!

Olemme hoitaneet myös Sora-Mannisen maansiirtokaluston levytykset ja korjaushitsaukset. Lue lisää »