Valikko Sulje

Terästyö JK & JK:lle Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatti

Terästyö JK & JK Oy on Kauppalehden Kasvaja

Terästyö JK & JK on saanut menestyksekkäästä liiketoiminnasta tunnustukseksi Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään vain harvoille ja valituille yrityksille, tarkoin kriteerein. Sertifikaatin voi saada yritys, joka on harjoittanut liiketoimintaa vähintään neljä vuotta ja tehnyt minimissään 500 000 € liikevaihdon viimeisimmän vuoden aikana. Lisäksi liikevaihdon kasvun tulee olla merkittävä, eli keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkaansan keskitasoa nopeampi viimeisen kolmen vuoden tarkastelujakson ajalla.

Mitkä ovat toimitusjohtaja Timo Kangasojan mietteet tuoreesta sertifikaatista?

”Tuntuu hienolta, että pitkän historian omaava yritys on taas päässyt nousukiitoon”, Kangasoja sanoo ylpeänä.

 

Kasvuyritys on haluttu kumppani

Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa useampana vuonna peräkkäin, se kertoo vahvasta kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa.

”Meille myönnetty sertifikaatti voidaan nähdä merkkinä siitä, että liiketoimintaa on pyöritetty oikein. Erittäin positiivista on se, että liikevaihdon kasvu ei ole syönyt kannattavuutta vaan päinvastoin”, Timo Kangasoja kertoo.

Liiketoiminnan myötätuuli ja yrityksen kasvu on näkynyt myös Terästyö JK & JK:n pajalla.

”Kiinnostus yritystä ja sen palveluita kohtaan on lisääntynyt koko maanlaajuisesti ja kiitos siitä kuulu ehdottomasti työntekijöille!”, kiittää toimitusjohtaja Timo Kangasoja.