Valikko Sulje

Terästyö JK & JK kesä 2023

Kesä on sekä loman että monien huolto- ja infratöiden aikaa. Terästyö JK & JK:lla ajoitamme työt asiakkaan aikataulut huomioiden. Tänä kesänä olemme lomalla 1.-16.7.2023. Muulloin tavoitat meidät ma-to klo 7-15.30 ja perjantaisin klo 7-13.30, puh. 020 728 0330 ja sähköpostilla.

Meillä on metallialan monipuolista osaamista yrityksen yli 30 toimintavuoden ajalta ja toimintaamme ohjaa tuotannon laadunvalvonnan sertifikaatti. CE-merkintämme kattaa rakenteellisten hitsattujen kokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistuksen toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Kehitämme osaamistamme aktiivisesti huomioiden laatuvaatimukset ja vastuullisen tuotannon tavoitteet. Yhdessä henkilöstön kanssa olemme määritelleet tärkeimmiksi arvoiksi toiminnassamme luotettavuus, monipuolisuus, joustavuus, ammattitaito ja yhteishenki.

Olemme toteuttaneet teollisuuden asennus- ja kunnossapitotöitä eri toimialoille ja pumppaamoille, mm. RST- ja HST-putkistoja sekä huoltotasoja ja kulkusiltoja. Infra ja liikenneinfra vaatii ylläpitoa ja uudistamista tärkeänä osana yhteiskunnan huoltovarmuutta. Meillä on erikoisosaamista myös vaativien siltakohteiden terästöistä. Kiinteistöjen käyttöikää jatketaan huolellisella ja suunnitelmallisella huollolla ja ylläpidolla. Toimitamme teräsrakenteita niin uudiskohteisiin kuin korjausrakentamiseen tilaajan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan ajankohtaisten töidesi toteutus yhdessä. Tarkemmat tiedot löydät yhteystiedot-sivultamme.