Valikko Sulje

Rekry: Haemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

Etsimme nyt TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Työnjohtajan tehtävässä toimit työntekijöiden lähiesimiehenä ja johdat omalla esimerkilläsi päivittäistä arkea. Toimit tärkeänä linkkinä johdon ja tuotannon välissä varmistaen tuotannon sujuvuuden omien vastuualueidesi osalta. Työnjohtajan yhtenä tärkeänä työtehtävänä toteutat myös tarjouslaskentaa, josta toivomme sinulla olevan vahvaa osaamista.

Odotamme hakijalta:

  • Vahvaa metallialan taustaa
  • Aikaisempaa kokemusta työnjohdon työtehtävistä
  • Kokemusta tarjouslaskennasta
  • Paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa
  • Asiakaspalveluasennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Olet siis etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy vahvaa metallialan taustaa käytännön työtehtävistä ja työnjohdosta sekä tarjouslaskennan parista. Työskentelet tuloksellisesti ja haluat ohjata työntekijöitä kohti yhteisiä tavoitteita. Pystyt itsenäisiin päätöksiin ja olet työssäsi vastuuntuntoinen sekä tarkka. Lähestyt ongelmia ratkaisukeskeisesti ja tulet toimeen kaikenlaisten persoonien kanssa ja pidät myös asiakkuuksien hoitamisesta. Työssäsi käytät sujuvasti myös Microsoft Officen sovelluksia. Välillä työsi voi viedä sinut myös toiselle paikkakunnalle, joten toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta. Toivoisimme sinun voivan myös aloittaa työssäsi mahdollisimman pian.

Mitä me tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään omalta osaltasi yrityksen toimintaa. Tarjoamme sinulle myös tekniset välineet töiden suorittamiseen ja laajan vapaa-ajan vakuutuksen sekä rennon ja menestyvän työyhteisön.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen numerosta 044 334 6292 tai emmi.leppanen@go-on.fi

Hae työnjohtajan tehtävään »