Valikko Sulje

Nosturiauton kuljettaja

Tarjoamme työtä ammattipätevyyden omaavalle nosturiauton kuljettajalle.

Työskentelet sekä pajallamme Jyväskylässä että työmailla, pääasiassa Keski-Suomen alueella. Työaika on yleensä ma-pe klo 7–15.30.
Työssä tarvitaan tulityökortti ja työturvallisuuskortti, lisäetua on tieturva 1- ja ensiapukoulutuksesta.
Osaaminen metallialalta on myös eduksi työssä.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, työterveyspalvelut ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Palkkaus määräytyy TES:n ja osaamisesi mukaan.
Toivomme sinun voivan aloittaa työssäsi mahdollisimman pian.

Terästyö JK & JK Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus erilaista terästöistä yhdistettynä nykyaikaiseen osaamiseen. Tule mukaan pitkään alalla toimineen, luotettavan työnantajan osaavaan työyhteisöön. Toimintaamme kehitämme aktiivisesti laatuvaatimukset huomioiden. CE-merkintämme kattaa rakenteellisten hitsattujen kokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistuksen toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Yhdessä henkilöstön kanssa olemme nimenneet toimintamme tärkeimmiksi arvoiksi luotettavuus, monipuolisuus, joustavuus, ammattitaito ja yhteishenki.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Kangasoja, puh. 040 737 7128, timo.kangasoja@terastyo.fi